Szerintetek ez jó ló?
Nem venném meg. Fiatal, drága és mire akarod ezt a fajtát hazsnálni? Ha nincs vele külön terved akkor milrt nem jó egy magyar sportló félvér ami fele annyiba kerül, be van lovagolva, nyugodt és meg tudsz rajta rendesen tanulni.
A csikó az belovaglás után is (ha tönkre nem teszik a "belovagló" aki majd jó sok pénzért belovagolja), utána is még fiatal lesz, nehezen kezelhető.
Inkább egy idősebb nyugodt lovat válasz.
Vannak ilyen belovaglók,de nem olcsóak.
Szerintem ez a ló egy korrekt ló,ha valaki versenyezni akar majd vele jó pár év múlva.Én a helyedben egy félvért vennék,ennek a töredékéért és ha első ló,akkor heréltet,belovagoltat,idősebbet.Habár tudom,h hiába mondom,ez nem így megy :) nekem szerelem volt a lovammal,3 éves herélt,vannak vele gondok,de kiköszübüljük :)
Utolsó válaszoló, az brutális ár. Nekem profi díjlovas ajánlotta havi 50-ért. Heti 4-5 alkalommal.
A kérdésre, én is sokallom az árát, még ha tiszta vérű lenne és belovagolva, de így...
Szerintem a Laura el van kicsit tévedve. Mind az árakkal, mind lóvásárálás tekintetében.
Kérdező: egymillió forintért tudnál lovagolni egy alapszinten képzett 4 évest, ami kezdő lovasnak semmiképp nem megfelelő. Attól, hogy pénze van az embernek, még megpróbálhatja értelmesen felhasználni, például egy jól képzett, estleg versenytapasztalattal is rendelkező, legalább 7-8 éves, kiegyensúlyozott, türelmes ló megvásárlására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!