Én 2015-ben elfogok ballagni az iskolámból és elmegyek egy lovas suliba. Szeretnék egy saját lovat lenne rá keret is csak mi lenne vele? Szerintetek mit tegyek?
Körülményes megoldani suli mellett az tény, de ha tényleg akarod, akkor tudsz rá időt szorítani. :) Én a helyedben maradnék az olcsóbb tartásnál (persze, csak, ha normális körülmények vannak az olcsóságán túl :)).
Egyébként, olyan messze van még 2015, elég lesz később ezen agyalnod. :)
Amikor hazaérsz a suliból, először lovazol és csak aztán tanulsz. Aki komolyan gondolja a lovazást, az először a lóval törődik, még azon az áron is, ha kénytelen a többi dolgát - mint pl. a tanulás - éjjelre hagyni.
Azt gondold át, hajlandó vagy-e ezt az áldozatot meghozni.
Kérdés, hogy hol laksz és milyen messze van a suli?
Lehet az iskolában is meg tudnád oldani a bértartást (nem tudom hova akarsz menni) vagy a közelében. Ha távol laksz, akkor ez az egyetlen megoldás, ha napi szinten szeretnél vele foglalkozni.
A legtöbb bértartó hely, még ridegtartásban sem áll veled szóba havi 30 ezer alatt.
Jól át kell gondolnod, ha közel az iskola, akkor csak tudsz időt szakítani a lovadra, korán felkelsz, megeteted, kicsit megvakargatod, suli után komolyabban foglalkozol vele, lovagolsz, aztán tanulsz, este még ránézel, abrakolsz és vége is napnak. Azt is vedd figyelembe, hogy mennyit utazol, mert az is sokat elvehet a napból.
Köszönöm a válaszokat!
Az iskolába hogyha elmegyek és oda viszem a lovamat akkor nagyon sok lenne a bértartás amit nem tudnánk magunknak megengedni! Pl.:Bábolnai lovas iskola.
Sokat segítettetek a válaszokkal!
Köszi!!
Köszi!
Tudom, hogy nem lehet megélni a lovazásból de én azért csak megakarok próbálkozni!
Akkor most szólok neked, hogy kezd el díjlovagolni lehetőleg minél jobb edzőnél és szerezz egy kis verseny tapasztalatot is, mert itthon nem fogsz ebből megélni,már most szólok, németeknél annál inkább. És azért írom, hogy suli helyett inkább versenyezz, mert a magyar papírral és lovastudással amit a suliban adnak a németeknél max ganézhatsz.
Két ismerősöm van, akik kint vannak és nem semmi lovakkal dolgoznak, de nekik nagy hátszelük is volt, hogy ne csak pucolhassák a lovat, de rá is ülhessenek.
Nyelvet tanulj még azzal többre is viheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!