Ma hoztuk haza a lovam. Miket kell tennem?
Figyelt kérdés
Ma hoztuk haza a lovam,eléggé ideges,kicsit feszengek miatta,habár evett füvet,abrakot és szénát is,most estefelé nem nagyon eszi a szénát,kapál...Ez csak a stressz miatt van,hogy új helyre került a ménesétől távol,vagy valami más? Én csak az új helyre gondolok,de a szénába bele se szagol,ide-oda járkál a boxban,a kutyámmal van,szóval nem teljesen egyedül,de kicsit zavar a dolog...Ugye meg fog nyugodni?Hozzáteszem,hogy a kistestvérem bedobott neki 6 cső kukoricát. :o habár nem sok,de ideges vagyok miatta,kérlek nyugtassatok meg,vagy ha van tippetek írjátok le miért van ez :)2013. nov. 30. 15:55
11/12 A kérdező kommentje:
Nem veszem sértésnek,de sajnos keret-és hely nincs neki sajnos,pedig mi is gondolkoztunk benne.Nem lenne egész életében egyedül,valszeg tavasszal hoznánk mellé egy kancát a méneséből,de még nem idén sajnos.A kutyát meg azért gondoltam,mert nem lehetek én sem mellette,de azért valami kis állat mégis mocorogjon,hogy ne legyen egyedül...:) csak jót akartam neki,a kutya kiskutya,spániel,már nem fiatal és hamar összebarátkoztak :)A gazdája szerint kb. reggel-este annyit kell neki adni,de mostmár minden rendben,ma reggel ivott-evett,már le is csutakoltam,suli előtt fel fogok kelni majd így,ezért gyakorlom most vasárnap is.Amúgy a régi gazdája szerint se túl jó,h "egyedül" van,de ez csak átmeneti állapot,kb. 4-6 hónapot kell így kibírnia...addig meg lehet,h lesz egy barink vagy egy kecskénk :D
2013. dec. 1. 05:29
12/12 A kérdező kommentje:
10 éves öcsém van,csak nem akartam leírni,mert hosszú lett volna,de szerintem meg érti már a dolgot,csak ő is boldog volt,h ittvan a ló.De a kukoricát etetés idő előtt adta egy kicsivel,szal szerintem nem baj,hívtam a régi tulaját,mondta,hogy semmi gond meg minden :) Köszi a válaszokat!
2013. dec. 1. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!