Szerintetek megéri ennyit fizetni egy lovardába?
Nincsen lovam, de szeretnék.Tudom hogy nem lehet, ezért gondoltam hogy fogok majd tavasszal lovardába járni.Már megvan melyikbe fogok.2500Ft/30 perc, szerintetek megéri?
A szüleim megengedték hogy majd járjak lovagolni.
röhejesen drága. az én lovardámban, ahova járok, újaknak 2500/3000 ft/ÓRA, a régieknek 2000 ft/ÓRA.
nem éri meg.
Úúú ez nagyon drága. Én 1000 Ft/óráért lovagolok naponta 2x.
Amúgy megbocsáss de mit akarsz saját lovat 11 évesen? Addig amíg nem végzed el a sulikat nem érdemes lovat venned mert nem lesz rá időd! :) (hidd el én tudom)
Gondolom futószáras oktatásra érti az árat, úgy már nem olyan sok. Több helyen elég drágán csinálják, mert így is kímélik a lovat, nem jön rá annyi kezdő lovas.Lehet, hogy az osztálylovaglás is ilyen árban lesz neki később, de már egy óra.
Én végig lovagoltam első osztálytól a gimi végéig, minden nap, pedig erős iskolába jártam, mégsem jelentet gondot. Aki akarja, megcsinálja, aki nem akarja, az meg sír, hogy nincs ideje.
Igen, a 2500Ft az a futószáras.A szüleim azt mondták hogy elfogyna így az összes pénzem, ami igaz is, ezért egy lovastanyán fogok lovagolni, apukám egyik régi ismerősénél olcsóbban. :)Lovat még nem akarok venni, majd amikor összegyűlik annyi pénzem, ami jó pár év lesz.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!