Vajon miért ilyen olcsó?
Ott írja: kihasználatlansága miatt eladó.
Nincs aki foglalkozzon vele. 300.000 Ft.ért szerintem is olcsó de sürgősen el akarják adni. Bár nagyon szép ló.
Huhú, egy pár házzal arrébb néztem ugyan abban az utcában én is pár hónapja lovakat...Nem sok pozitív dolgot tudnék írni.
Megálltunk a lószállítóval a benzinkúton, rögtön elleptek minket(persze magyarokat nem láttál). Ilyen olyan arab milliós ménjeik vannak, de nekem most fél áron oda adja. Mondtam, hogy van kiszemelt ló, csak pihenünk.
Fél perc múlva jön a következő banda (szó szerint), hogy hallják leszóltam az arab lovaikat, de nem baj, mert ő olcsón ad nekem bármilyen lovat...De jó az ilyennek, hogy bármilyen lovat elő tud húzni a kalapjából. :)
Alig lehetett lerázni őket...Szinte már beléd akarják tukmálni, hogy te vagy a rossz ember, amiért a pompás lovaikat vissza utasítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!