Mennyibe kerül a bértartás?
bértartásban nem neked kell gondoznod, olyan nagyon kevés helyen van, hogy ott tarthatod a lovardában, használhatod a lovarda létesítményeit (parkoló, patamosó, pálya, karám, nyerges, öltöző, stb) de te veszed a takarmányt és te eteted, te gondozod. szerintem ez egyébként nem éri meg, mert ezért is elkérnek 10-15.000 ft-ot, és akkor erre jön a takarmány, ami kis mennyiségben vásárolva értelem szerűen drágább, plusz így ki kell menned naponta 2x. árban minimum ott jársz, mintha sima bértartást fizetnél, csak épp az az előnye nincs meg, ami a bértartásnak megvan, hogy ha nem mész ki 2 napig, akkor is el van látva a lovad.
a sima bértartás általában 35.000 ft-tól kezdődik (ez többnyire rideg), határ a csillagos ég.
én ilyet, hogy csak a helyét bérled és magad eteted csak Dunaharasztin tudok a PKN ranchon, de biztos máshol is van ilyen, de szerintem nem éri meg anyagilag sem, időben meg nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!