Inkább lovat tetoválnék magamra, de nem a sajátomat, vagy hasonlót.
(nincsen) Tegyük fel, hogy van egy lovam, ami 23 éves. És magamra szeretném tetoválni a nevét (Pl. Hajnal). És ha az a lovam 2 év múlva meghalna "lekaparni" már a tetoválást nem tudom. Igaz szép emlék lenne, de ha vennék új lovat (ami minden bizonnyal biztos igy lenne :D), és az meg mondjuk 20 éves lenne, vagy akár 6, de akkor is az jut eszembe, hogy ez a ló sem lehet velem örökké.
2013. nov. 6. 11:42
13/18 A kérdező kommentje:
Igen de ha szoros kötelék van köztetek, az a halállal nem fog elmúlni. Attól még nem felejted el és szeretni fogod tovább is. Én a csuklómra rátetováltattam a lovam nevét (15 éves, születésétôl kezdve ismerem). Persze mindenki maga dönti el, akarja e vagy sem.
2013. nov. 6. 13:19
14/18 anonim válasza:
Soha semmit nem varratnék magamra. Hogy fog kinézni amikor öreg leszek és ráncos???!
2013. nov. 6. 13:50
15/18 x) válasza:
A nevét talán nem. De egy patkót már sikerült beszerezni a csípőmre, nekem az bőven elég kifejezni a lovak iránti szeretetemet. :) Szerintem ha tényleg szereted a lovadat, akkor nem kell tetkó, hogy emlékezz rá.
2013. nov. 6. 15:44
16/18 anonim válasza:
Nevet lehet hogy nem de lovas tetoválást igen.
2013. nov. 6. 18:43
17/18 anonim válasza:
Legfeljebb eltünős festékkel. Mire a ló megdöglik, a tetkó is elhalványodik. :)
Amúgy semmilyen tetkót nem csináltattam, nem is akarok. Hogyne, hogy aztán furtonfurt magyaráznom kelljen, hogy azért van rámírva, hogy "Ráró", mert 27 éve volt egy ilyen nevű lovam...
2013. nov. 6. 21:57
18/18 anonim válasza:
Én is inkább valami diszkrét lovas szimbólumot választanék, és nem a nevét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!