Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Aggódnom kellene emiatt a...

Aggódnom kellene emiatt a nyírján?

Figyelt kérdés
Ma amikor a lovam patáit pucoltam, észrevettem, hogy az egyik mellső lábán a nyírjából egy darab le van válva, és ott lifeg gyakorlatilag. Kb. egy öt forintos nagyságú. Annyira nincs elválva, hogy mondjuk le lehessen szakítani, de egyértelműen látszik, hogy ilyen leszakadófélben van. Tegnap ugyanígy pucoltam a patáját, és akkor még semmi baja nem volt, teljesen normális volt a nyírja. Nem volt még sosem nyírproblémája sem, és most sem volt érzékeny, amikor piszkálgattam, megpróbáltam megnézni mennyire van elválva a többi résztől. Hívtam az oktatómat, hogy nézze meg, de azt mondta, ne aggódjak, semmiség, a kovács le is szokta vágni az ilyet, és hogy majd lejön magától. Nem vérzik, nem látszik, hogy nyílt sebes lenne, nem fájlalja, de nem tudom, hogy mitől válhatott ott ki egy darab. Tényleg ne aggódjak?
2013. okt. 31. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
A nyírt sokminden érheti. De nem kell aggódnod emiatt. Lehet egy élesebb kavicsra lépett rá.
2013. okt. 31. 18:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam!Köszi!
2013. okt. 31. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!