Szerintetek melyik csikó lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
vagy
vagy
nekem a Royal jön be a legjobban vagy a Johanna. szerintetek?
2013. okt. 27. 09:16
1/6 anonim válasza:
kicsit túl vannak értékelve....hirdeti is őket már jó ideje.Csak a színűk miatt kér ennyit értük...
2/6 anonim válasza:
Johanna jön be a legjobban :) Szerintem őt válaszd.
4/6 anonim válasza:
Éves csikót nem vennék, pláne nem ennyiért, ha már mégis, akkor Rigoretto vagy Johanna, Royalban nem gondolkoznék egy percig se.
5/6 anonim válasza:
Ezek közül Johanna, de egyébként éves csikót biztos hogy nem vennék, mert egy gyors és nagyon leegyszerűsített számítással, ha havi 20.000 ft-ot költesz innentől a csikóra (és nem számolunk se kovácsot, se dokit, se semmi egyebet, csak a havi 20.000-et, ami eleve kb. lehetetlen küldetés) és tegyük fel te magad lovagolod be 3 évesen, akkor is 3 éves koráig még rá kell költened 2x12x20.000-et, ami 480.000 ft. Na most ez a 420.000 ft-os csikó árral együtt már 900.000 ft, amiből extrán belovagolt, hiperszuper szép lovat lehet kapni, ami egészséges és él, mert egy éves csikó mire lovagolható lesz még könnyen megsérülhet, lesántulhat, stb.
6/6 anonim válasza:
Ha mindenképp csikót akarsz akkor vagy Rigoletto vagy Johanna.Mondjuk Rigoletto szimpatikusabb nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!