Milyen nevet adnátok egy haflinginek Mert lovat akarok?
Csődör, herélt névnek szerintem nagyon szép és különleges név a Tájfun.
Tájfun jelentése: egyfajta vihar fajta :D
Kanca nevek közül nekem a Gyémánt jön be!
De az unokatesómék angliában laknak, ott bérelnek lovat is! Egy gyönyörű sárga kancát. Az a neve hogy Starshine. Szerintem angol névnek nagyon szép a Starshine.
2013. okt. 21. 14:35
2013. okt. 21. 18:29
Hámost lehet hülye vagyok, de ha veszel egy lovat, annak lesz neve, nem?
Átnevezni meg... valljuk meg nem túl jó omen.
2013. okt. 22. 12:17
Ezt megint valami tízéves írta ki.... Drága, először is tanulj meg írni. Másodszor ha lesz egy lovad lesz annak neve is. Ennyi.
2013. okt. 22. 18:07
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat..(na jó egyes embereknek nem) de kedves Gabka77 képzeld siettem a másik tudod nem minden lónak van rendes neve ...találkoztam már olyan névvel mint pl sanyi meg mindenféle olyan név ami nem rendes.Én speciel nem akarom a lovam ilyen "szar" nevekkel megilletni.Egyébként ha csak ilyet tudsz mondani nem kell kommentelni.Amúgy is nem biztos hogy át lesz nevezve. Egyébként a többieknek köszi.
6/10 A kérdező kommentje:
Na jó ez hülyepélda volt de képzeld mentünk lovat nézni és kérdeztem mi a ló neve és a válasz "hát mittudom én mi nem a nevén szoktuk szólítani " és csak épp eszébe jutott egy név (hanglejésén hallatszott)aztr rámondta hogy baba
Várj egy kicsit.. Mennyire vagy tapasztalt lovas ? Első lónak szeretnél Haflingit? (mert akkor nem ajánlom!) Sokféle lovon lovagoltam kiskorom óta,de amikor egy Haflingira kerültem úgy lebicskázott hogy alig tudtam felkelni utána majdnem eltaposott..Egyik lovász ismerősömnek 3 Haflingije volt,el kellett adnia őket mert nem bírt velük..Nagyon elrohanósak,és eléggé oda kell figyelni rájuk úgyhogy vigyázz! Akkor már inkább ajánlanék egy Welsh pónit (ha póniban gondolkozol)..Nevet illetően meg ne mástól kérj tanácsot,ha majd élőben látod a lovat/pónit,picit megismered a személyiségét úgy is tudni fogod mi illene hozzá :)
2013. nov. 20. 11:39
nekem két Friz lovam van (kanca és herélt) a kanca neve Diva a herélté Dáma (ami jó minden nemű lónak).
(ui: nincs hosszú i betűm!)
2013. nov. 20. 18:25
9/10 A kérdező kommentje:
Nem első lóés a pónik "menősek" volt szerenycsém kipróálni a haflingit
és kicsit futkározos egyszer áll mint a birka másikban lendületesen üget de nagyon jószívű és amikor meglátott (ép kiszáltunk a kocsiból és elindultam felé) odaügetett hozzám bementem a karámba és ott is bújt amikor felültem rá sem egy harapás egy rosz szándék csak állt se faralás se sunyítás amikor leszálltam lovaglás után is mneg állt egy lépés se míg nem mondom.
10/10 anonim válasza:
Az én herélt haflingimnek Bingó a neve :))
2014. aug. 3. 23:12
Kapcsolódó kérdések: