Ti hogy vágjátok a lovatok sörényét?
Figyelt kérdés
Sportlófrizurát szeretnék neki csinálni, mert az szép, elegáns, könnyű rendben tartani, és ha kell, egyszerűen fel is lehet bogyózni, bár idén már nem lesz több verseny. De ha csak végigvágom ollóval, nem lesz idétlenül egy hosszban az egész? A farkát úgy szoktam vágni, hogy becsavarom előte, de a sörényéhez még nem mertem nyúlni.2013. okt. 20. 21:28
1/3 anonim válasza:
Nálunk a lovardában az ÖSSZES lónak sportlovasra van vágva a sürénye,mivel sportlovak..:D Bár a póniknak is.De am igen,szépen kezd el neki vágni egyenesre,először csak az alját,és akkor tudsz igazítani.:)
2/3 anonim válasza:
Azzal kiegészítem az első válaszolót, hogy sokkal dúsabbnak is fog hatni ahogy nő:)
A sajátom sörényéhez még nem mertem nyúlni, csak a farkát vágtam le egyenesbe, de sokkal szebben nő vissza az amúgy is ritkás farka.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.:) amit a 2. válaszoló írt,teljesen igaz,ráadásul sokkal ápoltabbnak is tűnik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!