Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Minden lovas felszerelésemet...

Minden lovas felszerelésemet a decathlonban megvenni. (fouganza). Szerintetek megéri? Vélemény? (linkek lent)!

Figyelt kérdés

sziasztok! Ezekre a trmékekre gondoltam.szerintetek megéri megvenni?Illetve vannak tapasztalataitok róluk?ha igen kérlek osszátok meg velem mert szernék jó dolgokat venni!! :)

[link] :)

[link] -kobaktartó

[link] -kobak

[link] -kobak 2 melyik lenne jobb választás?

[link] -zokni

[link] -csizma

[link] -lovagló cipő(nem tudom melyik lenne ideálisabb)

[link] -lábszárvédő

[link] -kesztyű

[link] -pálca

röviden ennyi lenne..aki tud segíteni hogy jók e ezek a termékek azok írjáűk meg mert nem szeretnék feleslegesen pénzt költeni rá!Nagyon köszönöm! :)

2013. okt. 13. 09:04
1 2
 11/12 balogh_szandy válasza:
Ne hallgass az előttem szólóra! A zoknik arra vannak kitalálva,hogy megfelelően elvezessék az izzadtságot nyáron,télen igaz kell alá még zokni,de megállja a helyét. Ha azt akarod,hogy a zoknid csúszkáljon és feltörje ott a lábad akkor igazad van, ne vegyél...
2015. szept. 30. 20:24
 12/12 emberkeke válasza:

Az utolsó válaszolónak teljes mértékben igaza van!

Megéri zoknit venni! Az első válaszolónak üzenem: A többi, más márkájú csizmákban izzadság elvezető cső van beépítve, vagy mi?! Nekem hosszu szaru csizmam, es a rovid szaru csizmam is onnan van, nagyon ajanlom!! A gyatai orult jok! En a ro id szaru csizmamat lovas zoknival szoktam hordani.

2016. júl. 9. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!