Nektek mi a véleményetek erről a videóról?
ki írta, hogy gond, ha valaki elmondja a véleményét? én is csak ezt csináltam... (7. válaszadó voltam)
utolsó: egyetértek! (y)
én egyáltalán nem negatív kérdésként tettem fel ezt a kérdést. Kíváncsi voltam mások véleményére is. Ez olyan nagy baj?:)
De szerintem annyira szélsőségesek a válaszok, hogy még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez egy jó lovaglásnak számít vagy sem.
De én nem látom a bizalmat és a harmóniát köztük, ahogy a 10. válaszoló írta. jól végig vitte a lovat, de én végig úgy néztem a videót, hogy jézusom.. mi fog a következő pillanatban történni, végig rongyolt vele.
Mindenkinek köszönöm amúgy a válaszokat:)
(6.válaszoló voltam...)
Én nem bántásból írtam amit írtam, de ami hiba akkor is hiba. Jó fejek vagytok, hogy bevéditek, bár szerintem nincs szüksége rá.
"ha valakinek ennyire szúrja a szemét egy ilyen lovaglás, akkor az miért nem veszi fel a gazdájával (a lovassal) a kapcsolatot?!" Azért, mert nem a "mi" dolgunk a hibáit elmondani, gondolom van a kislánynak edzője, és ezeket a hibákat idővel kijavítja. Bárkiről lehetett volna ilyen videót csinálni, akár versenyen akár sima edzésen.
Engem jobban zavarnak az olyan videók, amikor túl durván lovagol a lovas,veri a lovát stb. A "belehuppanás" a ló hátába inkább esztétikai hiba itt, nem néz ki túl súlyosnak a lány, szerintem a ló nem is igazán érzte.
Viszont a "bevédők" lassan rosszabbak lesznek mint a " támadók ", azért nem kell így fényezni senkit.:) A kommentelők erről a videóról mondtak véleményt,mivel a kérdező erről kért, nem a ló és a lovas előéletésől.
a 6.válaszolónál a pont ;)
Ha ennyire nem tetszik neki Csenge stílusa, írjon rá és beszélje meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!