Mi illene hozzá?
Tudom, hogy már sokaknak elegük van az ehhez hasonló kérdésekből, nem nekik intézem :)
Tehát, ennek a lónak milyen színű szett (első ínvédő+izzasztó) állna jól? Most fekete volt rajta, az olyan átlagos, de nem tudok dönteni, hogy barnát, sötét vöröset/bordót vagy türkizt vegyek?
Fehér alapon vöröses barna tűzések vannak rajta (5 éves, lehet hogy teljesen kiszürkül), fekete sörénnyel.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Én maradnék a feketénél, szerintem jól áll neki. Versenyre meg fehéret. Lehet, hogy nem extra, de munkában nagyon jó a fekete, mert nem kényes szín, versenyen meg jól mutat a fehér.
Az ínvédő jó lenne, ha passzolna a lábára, másként többet árthat, mint használ. Ha úgy érzed, kicsi a fullos, vegyél nagyobbat. De az is lehet, hogy elég, ha csak más márkát veszel, ugyanis tapasztalatom szerint eltérő a méretezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!