Lónak féreghajtó? Többi kérdés lent!
1.) Tudna nekem ajánlani valaki valami olcsóbb féreghajtót? Lehet paszta is, vagy tabletta is :)
2.) A lovam kivakarta a sörényének egy részét, ez mitől lehet? Megnéztem azt a részt, elég korpás, de tetvet nem láttam benne. Mit tehetek ellene?
3.) A lovaknak lehet vöröshagymát adni? Ismerősünk mondta, hogy télre jó immunrendszer erősítő nekik a vöröshagyma, de most olvastam valahol, hogy nem jó, mert valami bélféregnek kedvez... Ez igaz? Vagy adhatok nekik (egy nagy ló, meg egy póni) hagymát? Ha igen, mennyi a megfelelő mennyiség?
Én is csak a fentebb említetteket tudom mondani a féreghajtó és a vakarózás terén.
A vöröshagymáról még nem hallottam, csak a fokhagymáról. Kettőjük közül az utóbbi használ inkább. Lehet kapni fokhagyma granulátumot és port. Tényleg jót tesz! Mellesleg a fokhagymának is van féregölő hatása, de azért nem érdemes elhagyni a féreghajtót, mert minimális.
Hú, köszönöm a válaszokat! :) És a korpa (remélem csak az) ellen tudok tenni valamit?
És további válaszokat, tanácsokat is szívesen fogadnék! :)
Én inkább megveszem a patikában, mint magánembertől rendelgessek (csak akkor vennék tőle, ha személyesen ismerem és megbízok benne). Mai világban mindent hamisítanak, gyógyszert is. Ha beadok neki egy hatástalan vackot, akkor majd utána a sokszorosa lesz a gyógyíttatása. Mert azt hiszed, hogy te mindent megadtál neki, és a francokat, csak valami fehér pasztát toltál a pofájába, nulla hatóanyaggal.
A Noromectinnél nálunk az Ecomectin sokkal olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!