Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Jó ez a lovarda?

Jó ez a lovarda?

Figyelt kérdés

Jó ez a lovarda?:

[link]

Milyen tapasztalataitok vannak erről a helyről?

Jó az oktatás?

Tényleg olyan olcsó?

Magánórákat tartanak(úgy,hogy csak velem foglalkoznak)?

2013. okt. 3. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nekem kicsit olyannak tűnik a honlap, mintha egy 13-14 éves kiscsaj csinálta volna.
2013. okt. 3. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a helyet, de a honlapjuk egy kicsit komolytalannak tűnik.
2013. okt. 4. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
én sem ismerem, de a honlap alapján nagyon nem győztek meg... 4 ló van, ebből kettő több képen is csont bőr (a sárga és a szürke)! képek alig, amit meg az oktatásról írnak, abból az derül ki, hogy foglalkoznak kezdő kisgyerekekkel, más nem.
2013. okt. 4. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Az egész honlap komolytalan, a lovakon kötőfék van néha a kantár alatt, ami igénytelen, a lovak több képen túl soványak. Olyan, mintha célzottan azokat akarná megragadni, akik fiatalok, és még nincs tapasztalatuk a lovakkal, nem olvasnak szakirodalmat se - így nem tűnik fel nekik, ha a dolgok nem épp úgy mennek, mint, ahogyan kellene. Én meg se nézném ezt a helyet inkább.
2013. okt. 4. 20:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Az biztos,hogy egy felnőtt férfié a hely.Én még teljesen tapasztalatlan vagyok,teljesen kezdő.Azért járnék ide,mert nagyon olcsó az oktatás.Várok további válaszokat is,és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra is.
2013. okt. 6. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Hiába olcsó, ha nem jó - én se jó helyen kezdtem tanulni, évek óta otthagytam a helyet, a mai napig kísértenek egyes néha kiújuló, ott rám ragadt hibáim... Amit a honlap sugall, az nekem nem biztató, igaz, nekem a lovaglás nem azt jelenti, hogy felülök, és ha rúgom megy, húzom, megáll, szóval mindent tudok... De van egy minimális szint, ami mindenkitől elvárható kéne, hogy legyen, abba pedig, szerintem legalábbis, nem fér bele például a kötőfék a kantár alatt, de szép, támaszkodásban közlekedő lovat se látok egyik képen sem, holott az a kiképzési skála legelején van azért...
2013. okt. 6. 21:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Az Akadémia lovasiskola jó lenne?
2013. okt. 10. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
...Na, az a másik, amiről jót még nem hallottam, ellenben nagyon sok rosszat már igen. Edzőt keress inkább, semmint fix lovardát - ha egy edző oda kijár hozzád, és van ló, amit tudtok használni közöse ott, akkor lehet, de azok a lovat, edzők, akik ott vannak, vagy legalábbis a közelmúltban voltak (azóta lehetett esetleg változás...), az nem az a felállás, amiben érdemes egyáltalán gondolati síkon kilátogatni oda.
2013. okt. 10. 23:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg te tudnál ajánlani lovardát(?),nincs pénzem külön edzőre:(.
2013. okt. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!