Hogy lehet egy szürke lovat legkönnyebben tisztává varázsolni?
Szia
Nekem is szürkém van. Ha nem fürdetésre gondolsz: fém vakaró! Ezzel vakargasd meg jól a lovad és kijön! Habár én Wu2 -vel mosom és gyönyörű tőle a szőre és a sörénye,farka :D
egyébként a Wu2 embernek való sampon, Tescoban bárhol kapsz! Szinte már mindenki Wu2 -vel samponozza a lovát fölleg akinek szürkéje van! :)
remélem segitettem :)
+Wu2-ős fürdetésnél fém vakaróval vakard a lovad,és 2x mosd át a farkát sörényét is! :D
évekig volt hófehér lovam ridegtartásban. nekem samponból a hamvasító sampon (ami kimondottan ősz, vagy nagyon világosra hidrogénezett hajra van, és pont az a célja, hogy megszüntesse a sárgás árnyalatot, maga a sampon sötétkék-lilás színű, shaumából van kb minden drogériában, idős pár látható rajta) jobban bevált, mint a wu2.
ilyen időben pedig ami csodákat művel, ha pucolás után egy nyirkos (nem vizes, amennyire lehet kicsavart) ronggyal áttöröltem. fiákeres bácsitól tanultam a "trükköt"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!