Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik csizma a legjobb?

Melyik csizma a legjobb?

Figyelt kérdés

Segítségre lenne szükségem. Nézegettem thermo lovascsizmákat, de nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb.

Nos, itt vannak a linkek:

1. [link]

(ez elég melegnek tűnik, de vajon nem tud beszorulni a kengyelbe?)

2. [link]

(nem tudom hogy a fűzőt és a tépőzárakat leszámítva, van e különbség ez és az első között. Megint csak melegnek tűnik, de itt is tartanék attól, hogy beszorul.)

3. [link]

(Na itt a beszorulással nincs gond, mert keskeny a lábfejnél, de emiatt meg azt gondolom, nem elég meleg. Vagy mégis?)

Valakinek van tapasztalata bármelyik termékkel is?

Válaszokat nagyon köszönöm! :)

2013. szept. 15. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem olyan van mint a második csak nagylovasos, hát egy kalap sz*r. melegnek meleg de volt h fázott benne a lábam, sokaknak hamar szétmegy és alig fér bele a kengyelbe.

idén le is akarom cserélni a harmadikra. csalk jót halottam, szép és meleg. meg amúgy ha megnézed akkor sokkal megbízhatóbbnak is néz ki, plusz kb 5 ezerrel drábább is tehát jobb.

2013. szept. 16. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, szerintem én is a mellett voksolok :)
2013. szept. 16. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:

a 3.!:)

[link]

ez ugyan az csak KLP-ről, drágább de az anyagára mást ír, ez most ugyan az akkor?

2013. szept. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!