Szerintetek érdemes venni zselés nyereghuzatot hosszabb terepekre vagy csak pénzkidobás?
A nyergem olyan mint egy fotel,nagyon kenyelmes, de van egy másik aminek kicsit keményebb az ülőfelülete. Annak viszont jobbak a támaszai terepen kényelmesebb,de 1-2 óra után fáj benne a fenekem.
erre gondoltam. szerintetek segítene a helyzeten?
nekem volt ilyenem kő kemény stübben nyergemre. túrára használtam én is, arra jó, de amúgy nem különösebben kényelmes, mert bár puha, nem elég stabil, kicsit csúszkál, tehát pl. idomítani lehetetlenség benne.
ehelyett javaslom a bárány ülésmelegítőt, mert az télen még melegít is, nyáron elmondanám, hogy ebbe a zselébe szerintem jobban beleizzad az ember, mint a bárányba, szóval összességében egy bárány jobban megéri szerintem, de ennek is valóban érezhető a hatása.
(mondjuk most megnéztem és ez így újonnan rohadt drága, de ha újra kemény nyergem lenne előbb vennék rá egy használt birka bőrt, mint újra olyan zselét)
Köszi a választ! Valóban, erre még nem gondoltam :)
Télre amúgy is jó lesz a baribőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!