Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szegeden bértartás?

Szegeden bértartás?

Figyelt kérdés
A lovam ismerősnél van bértartásban, de a hely alig megközelíthető, és csak vonat jár oda 4-5 óránként, egy héten egyszer látom a lovam. Ezért szeretnék szegeden, avagy a lakhelyem közelében olyan lovardát keresni ahol bértartást vállalnak. Bármilyen eldugott lovarda is megfelel, csak minimum minden második, harmadik naponként járhassak ki hozzá.

2013. szept. 13. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd be a Google-ba hogy lovarda Szeged és találsz egy csomó lovardát a nagy részében bértartás is van.
2013. szept. 13. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Hol laksz? :) Szegeden?(Azért szeretnél szegeden bértartást)Vagy lehetne máshol is csak a közelben? Itt sztem találsz párat..

[link]

2013. szept. 13. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:

A gond csak az hogyha maximum egy-két lovardát is találok, azok elit, puccos helyek, amit én már nem tudok megfizetni(lószoláriumtól a szaunáig t*köm tudja még mik :). )

Rideg, félrideg tartást szeretnék, és vannak olyan lovardák amiknek még csak honalapjuk sincs hogy ezt megtudjam. Ezért írtam ki a kérdést, hogyha erre téved egy szegedi/szeged környéki aki tudja melyik lovardában van bértartás. Így nyilvánvalóan körbe fogok kérdezni a lovardák között, de ugye van olyan nem bejelentett lovarda is, ami mellett épp a kocsiúton megy el az ember.

2013. szept. 14. 11:20
 4/5 Gubi2014 válasza:
Ajánlani tudom! [link]
2013. nov. 2. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, már találtunk helyet a lovamnak, egy ismerőshöz visszük:)
2013. nov. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!