Decathlonból lehet online rendelni? (lovas felszerelést)
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, van egy szép hosszú listám, de sajnos személyesen nem tudok elmenni egyik áruházba sem..2013. szept. 12. 14:26
1/3 anonim válasza:
Hívjad fel őket vagy küldj emailt
2/3 anonim válasza:
Eddig lehetett olyat hogy meg tudtad nézni hogy a kiválasztott darab meg van e abban az áruházban ahova szoktál járni, és ha nincs meg tudtad oda rendelni és elmenni érte. de úgy látom megújult az oldal és nem találok én se ilyen lehetőséget:/ pedig nagyon jó lenne mert ha kinézek valamit az oldalukon de nincs az áruházban akkor meg fölöslegesen utazok be:/
Ha megérdeklődöd hogy lehet e rendelni kérlek írd meg kommentben mert az nekem is jól jönne:)
3/3 A kérdező kommentje:
Na, a helyzet a következő: írtam nekik mailt, és azt válaszolták, hogy nem lehet rendelni, (nem postázzák ki), illetve előrendelést csak telefonon vagy személyesen az áruházban fogadnak..
2013. szept. 15. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!