100. 000-120. 000 Ft között melyik lovasboltból érdemes nyerget venni?
Lehetőleg barnát szeretnék.
Jó minőségűt, széles markamrával, mert széles lóra kellene.
Mindenképp új nyereg kellene.
Tudtok segíteni, személyes tapasztalatokkal akár?
A személyes tapasztalatom az, hogy Budapest ÖSSZES (tényleg az összes) lovasboltját végigjártam, amikor nyeregvásárlás előtt álltam. Versenyzésre is alkalmas, jó minőségű nyerget kerestem. 120 000 volt nekem is a maximum, amennyit rá tudtam szánni. Ennyiért az összes helyen is legfeljebb csak középkategóriás nyerget lehet kapni, amelyek minőségileg nagyon-nagyon elmaradtak attól, amit én szerettem volna. Azok újonnan bőven 200 felett kezdődtek.
Úgyhogy hagytam a fenébe azt, hogy újat szeretnék, keresgéltem lovasok.hu-n, és végül vettem egy olyat, amelyet 140-ért hirdettek, de lealkudtam és végül 120-ért kaptam meg, egy igazán kiváló minőségű, megkímélt állapotú, komoly, jó nyerget.
Na igen, ez az. 120-ért ilyet lehet kapni: egész jó középkategóriásat. Oda is van írva alá: kezdő és középhaladó ugrólovasoknak. Jó, jó, nem egy rossz darab, de 120-ért használtan már olyat kapsz, hogy ihaj.
Első válaszoló vagyok egyébként. Ha MINDENKÉPPEN újat akarsz, lelked rajta, de szerintem nem ér ennyit a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!