Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 100. 000-120. 000 Ft között...

100. 000-120. 000 Ft között melyik lovasboltból érdemes nyerget venni?

Figyelt kérdés

Lehetőleg barnát szeretnék.

Jó minőségűt, széles markamrával, mert széles lóra kellene.

Mindenképp új nyereg kellene.

Tudtok segíteni, személyes tapasztalatokkal akár?

2013. szept. 11. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:

A személyes tapasztalatom az, hogy Budapest ÖSSZES (tényleg az összes) lovasboltját végigjártam, amikor nyeregvásárlás előtt álltam. Versenyzésre is alkalmas, jó minőségű nyerget kerestem. 120 000 volt nekem is a maximum, amennyit rá tudtam szánni. Ennyiért az összes helyen is legfeljebb csak középkategóriás nyerget lehet kapni, amelyek minőségileg nagyon-nagyon elmaradtak attól, amit én szerettem volna. Azok újonnan bőven 200 felett kezdődtek.

Úgyhogy hagytam a fenébe azt, hogy újat szeretnék, keresgéltem lovasok.hu-n, és végül vettem egy olyat, amelyet 140-ért hirdettek, de lealkudtam és végül 120-ért kaptam meg, egy igazán kiváló minőségű, megkímélt állapotú, komoly, jó nyerget.

2013. szept. 11. 20:48
 2/5 Valletta ***** válasza:
Először nézd ki a nyerget, amit szeretnél, majd ott vedd meg, ahol a legolcsóbb. Ha már láttad élőben, akár netről is rendelheted, ha úgy olcsóbb.
2013. szept. 11. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

ezt neztem ki

koszonom a valaszokat

2013. szept. 12. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Na igen, ez az. 120-ért ilyet lehet kapni: egész jó középkategóriásat. Oda is van írva alá: kezdő és középhaladó ugrólovasoknak. Jó, jó, nem egy rossz darab, de 120-ért használtan már olyat kapsz, hogy ihaj.

Első válaszoló vagyok egyébként. Ha MINDENKÉPPEN újat akarsz, lelked rajta, de szerintem nem ér ennyit a dolog.

2013. szept. 12. 18:18
 5/5 LutriFort válasza:
nagylovas?
2013. szept. 12. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!