Télen is lehet ebben lovagolni?
Figyelt kérdés
télen is lehet cipőben és hobiletben lovagolni vagy télen másban kell?2013. szept. 9. 18:24
1/4 anonim válasza:
Lehet, én is abban fogok, bár ha a cipőd gumiból van nem ajánlom mert fázni fog a lábad
2/4 anonim válasza:
ha arról van szó, hogy kocsiból ki, gyors 45 perces edzés, ahol a már felszerelt lóra ülsz fel, majd leszállsz és elhúzol, akkor lehet. ha pár órát a hóban kint akarsz lenni a lovak között, akkor egyáltalán nem jó. a legjobb a thermo lovagló csizma, kb 10.000 ft, de egy vékonyabb lábrészű hótaposó is megteszi, amit kb 2-3000-ért már kapni!
3/4 anonim válasza:
Persze, bár nem árt 2 zoknit venni alá. Amíg dolgozol a lóval, úgysem fázol. Lehet kapni olyat, hogy thermo csizma, a nagyon fázós lábúaknak, de szerintem fölösleges. Én legalábbis tökéletesen elvagyok télen is cipőben és hosszú zokniban.
4/4 anonim válasza:
Ha tényleg csak 45-60 percet vagy a lovardában, akkor felesleges, viszont ha többet, akkor hasznos tud lenni egy bélelt csizma. Thermot lehet kapni használtan is, úgy már nem olyan vészes az ára. Mondjuk aki viszonylag ritkábban lovagol, annak nem feltétlenül éri meg. (én síaláöltözetet is veszek télen, sőt, ha egész nap kinn vagyok, akkor a lovaglónaci fölé sínacit is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!