Bábolnai lovas suli. Vélemények?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a 10.et de szeretnek a babolnai pettkoba atmenni. Lehetoleg meg most valamikor mert ev eleje van... Mit gondoltok a sulirol? En sok jot hallottam rola:) szerintetek van hely hogy felvegyenek?:S ha jol tudom ott a 10.eseknek lotarto es lotenyeszto szak van. A jegyeim nem tul rosszak vegyesen 4-es 5-os 3-as de inkabb negyesek. Lovagolni olyan kozepes szinten tudok ( ket eve jatok rendszeresen 2 honapja kezdtem a vagtat szabadon) elore is koszi a valaszok:)2013. szept. 8. 13:52
1/1 anonim válasza:
Én mivel felnőtt vagyok, magántanulóként járok oda, de tökéletes.. :) Jó a suli, a tanárok, a közösség! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!