Meg korának kell lenni hogy zsoké lehessek?
nyelvtanilag értelmezhetetlen a kérdés.
mekkorának! így kell helyesen írni. a zsokéskodás mellett kezdj hozzá a nyelvtan tanuláshoz is.
Szia!
Nem ajánlom, hogy zsoké legyél. Én is hetedikes vagyok és élek halok a lovakért. Eddig azon álmodoztam, hogy én zsoké szeretnék lenni és milyen jó....
Egyik nap az edzőmmel beszéltem erről és azt mondta, hogy nem jó zsokénak lenni, mert egyrészt nem az a háttér amit látunk a Tv-ben vagy a nézőtéren. Ott komoly dolgok vannak. Mint például, ha valaki azt mondja neked, hogy te most NEM nyerhetsz akkor ott nem nyerhetsz, mert volt már olyan, hogy mégis nyert a versenyző és a lovat ölték meg! Nem a te lovad ezért nem szólhatsz bele.
Másrészt pedig nagyon gyorsan mennek a telivérek.
Ezt én nem az álmod széttöréséért írom, csak gondoltam, hogy ezt azért leírom. Amúgy olyasmi lehet a súlya amit írtatok. Ha mégis szeretnél zsoké lenni akkor ne az legyen, hogy egy nap egy túrós táskát eszel, mert már ilyen is volt.!
Lovas sportokban azért ajánlom a dijlovalást. Ott vannak magasak is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!