Nem túl fiatal hátasnak az a ló?
Balról a második.
Megláttam ezt a képet, és szerintem nem tűnik 2 és fél évesnél több idősebbnek a ló. Nincsenek felnőtt lóhoz hasonló dimenziói.
Ja, akkor nem egyre gondoltunk, bár amit a másiknak az elégtelen izmoltságáról írtam, az őrá is igaz. A szóban forgó ló szerintem egy kisebb termetű angol vagy arab telivér, amelyen egy - hozzá képest - túlméretezett pasas ül. Hogy túl fiatal-e, azt nem tudom, de az tuti, hogy alig van izma, nagyon nem rendesen van lovagolva, és nagy neki a lovasa.
Mondjuk ja, szerintem sem lehet több 4 évesnél.
Nagyon nagy rá a lovas, a lovon pedig semmi izom, ha egy kis termetű lóra ekkora lovast akarunk ültetni, minimum, hogy a ló megfelelő kondiban legyen hozzá, másképp gond lesz.
A korát én meg nem mondom, fiatalnak tűnik még a hátas munkához, de jobb lenne egy normális képet látni róla ahhoz, hogy erről épkézláb állítást lehessen megfogalmazni. Szerintem amúgy nem arab telivér, angolnak esetleg elmegy, ők korán érő típusok, két évesen már munkábaállítható, galoppon futtatható... Bár ha érdemi munkát tervez vele az ember, akkor ki szokták várni náluk is a három éves kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!