Dunaharaszti Mustang Lovarda?
Én nézegettem és egy darabig úgy is volt, hogy oda fogok járni ugratni, de amikor kimentünk megnézni, egy bértartó lebeszélt róla...
A tulaj tartja a szakedzéseket, meg is van hirdetve ilyen 4500 ft/óra áron, közben nem is nagyon van ugróló, vagy van de szar állapotban, amit hagyni kéne pihenni kicsit.
Takarmányozás: kb. minden ló sovány volt, nem azt mondom, hogy SOS és nagyon vészes, de nem igazán voltak kerekek. Aztán, a legtöbb bokszra elég durva mennyiségű napi zabadag volt kiírva. Nem egy olyan ló volt, aminek a bokszára az volt kiírva, hogy naponta(!) 3×4 fándli zabot kap, aztán felvilágosítottak, hogy 3×5-öt... Na ez durva. Normális minőségű zabból (persze munkavégzéstől függően) elég lenne az 1-3 fándli NAPONTA, nem 4-5 fándli ETETÉSENKÉNT.
Az éterrem rész elég undorító volt, minden tele volt legyekkel, nem túl bíztató.
A lovarda egyébként alapvetően nagyon szép, felszerelt, szívesen megy oda az ember. De rám nem tettek túl jó első benyomást, főképp amiatt, hogy szerintem sokkal drágább a lovarda, mint amit valóban nyújtani tudnak. Esetleg bértartóként mennék oda.
Oktató-ügyben nem tudom, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!