Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Dunaharaszti Mustang Lovarda?

Réti Major kérdése:

Dunaharaszti Mustang Lovarda?

Figyelt kérdés
Főnök milyen, oktatók miért keresnek oda havonta új oktatót? minden info érdekel. Előre is köszi
2013. szept. 3. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
semmi infóm nincs, csak azt tudom, hogy dunaharasztin a PKN Ranch az viszont nagyon jó, tök normális lovak, szimpatikus tulaj, western oktatás, akadály pálya, folyamatos versenyzési lehetőség!
2013. szept. 3. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokáig nem kerestek oda senkit... évekig... aztán valami történt, és azóta. Lehet, hogy annak is van némi köze a dologhoz, hogy német gyerekeket szoktak ott táboroztatni, aztán meglehet, hogy a jelentkezőkről sorra kiderül, hogy csak fillentették, hogy tudnak németül... de tudja a manó.
2013. szept. 3. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Passzolom, de a németeknél a lovassportoknak nagy kultúrája van, ott sokkalta nagyobb presztízsű az idomítólovaglás, sőt, tehát nem csak német nyelvtudás, de nagyon komoly szaktudás is kéne, ha valaki hozzáértő embert akar edzeni, oktatni (még, ha az a hozzáértő jelen esetben akár csak annyit is jelöl, hogy szakértő közönség volt eddig), így lehet az is a dolog mögött, hogy hazai viszonylatban "jó ez", de külföldi elvárások mellett már megbukik... Ki kell menni, körbenézni.
2013. szept. 3. 18:34
 4/6 anonim válasza:
A lovarda inkább átment a vendéglátás irányába, ennek megfelelően a jó oktatók is elmentek és gimnazisták oktatgatnak ott.
2013. szept. 3. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nézegettem és egy darabig úgy is volt, hogy oda fogok járni ugratni, de amikor kimentünk megnézni, egy bértartó lebeszélt róla...

A tulaj tartja a szakedzéseket, meg is van hirdetve ilyen 4500 ft/óra áron, közben nem is nagyon van ugróló, vagy van de szar állapotban, amit hagyni kéne pihenni kicsit.

Takarmányozás: kb. minden ló sovány volt, nem azt mondom, hogy SOS és nagyon vészes, de nem igazán voltak kerekek. Aztán, a legtöbb bokszra elég durva mennyiségű napi zabadag volt kiírva. Nem egy olyan ló volt, aminek a bokszára az volt kiírva, hogy naponta(!) 3×4 fándli zabot kap, aztán felvilágosítottak, hogy 3×5-öt... Na ez durva. Normális minőségű zabból (persze munkavégzéstől függően) elég lenne az 1-3 fándli NAPONTA, nem 4-5 fándli ETETÉSENKÉNT.

Az éterrem rész elég undorító volt, minden tele volt legyekkel, nem túl bíztató.

A lovarda egyébként alapvetően nagyon szép, felszerelt, szívesen megy oda az ember. De rám nem tettek túl jó első benyomást, főképp amiatt, hogy szerintem sokkal drágább a lovarda, mint amit valóban nyújtani tudnak. Esetleg bértartóként mennék oda.

Oktató-ügyben nem tudom, mi a helyzet.

2013. szept. 7. 01:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én bértartó vagyok a Mustang-ban. Igen, jelenleg gimnazisták oktatnak elég alacsony színvonalon. Az iskolalovak nem a legjobbak, egy olyan ló van amivel lehet magasabbatt is ugrani. Amikor idehoztuk a lovamat 100 kg-ot fogyott és még mindig hiányzik róla. Nyáron a pályátkat nem locsolták, a fedeles eszmáletlen kicsi és a fedeles beosztása meg felháborító!!!! A hely különben nagyon barátságos, én szeretk itt lenni, kivéve amikor nem. Ha érdekel valami, vagy kérédsetek nagyon szívesen segítek, írjatok üzenetet. :)
2014. jan. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!