Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a véleményetek a norton...

Lili1Dtimpex kérdése:

Mi a véleményetek a norton nyeregről?

Figyelt kérdés
Heti 5-6 órát lovagolnék vele,ugranék is.Szerintetek maradjak a nortonnál,vagy válasszak másikat? :D
2013. aug. 29. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Dióhéjban: gagyi. Dehát ilyen árkategóriában sok jót ne várjunk, azok olyan 200nál kezdődnek amit már korrekt nyeregnek lehet hívni.
2013. aug. 29. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem Norton flexibilis vázas kivágott markamrájú szintetikus nyergem van, heti 4-6 órát használom, és imádom! Kényelmes, az állítható térdtámasz bármilyen munkára alkalmassá teszi, a lovam pedig leszokott a bakolásról ebben a nyeregben, szóval valsz neki is kényelmes.

Ha elkezdesz versenyezni, akkor nyilván érdemes majd egy komolyabb nyeregbe beruházni (pl. neizer), de hobbi szinten, alkalmankénti versenyzéssel szerintem tökéletes.

2013. aug. 29. 17:57
 3/5 x) ***** válasza:
Nekem nincs velük bajom, szerintem hobbi szintre tökéletesek. A saját lovamat én is Norton nyereggel lovagolom (univerzális), lassan 4 éve szinte tökéletesen tart mindennapos használat mellett. Az állítható térdtámaszt én is imádom egyébként. Szóval szerintem heti 5-6 órára megfelelő lehet. Csak figyelni kell, hogy elsősorban a lónak legyen kényelmes. :)
2013. aug. 29. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Komolyabb szintre inkább egy nagyobb márka használt darabját éri megvenni olcsóbban, azonban hobbi szintre nem mondanám, hogy gagyi, remek márka a saját árfekvésén belül, jó kis nyergek azok.
2013. aug. 29. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Norton szintetikus nyergem van, napi 2-3 órát használom terepen, illetve ugrásnál, nincs vele semmi bajom, nagyon kényelmes, könnyű (mivel kistestű lovam van, ennek külön örülök is), és nagyon egyszerű a tisztítása.:)
2013. aug. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!