Mennyire igaz az, hogy az arab telivérek fáradhatatlanok?
Figyelt kérdés
Egy barátomtól hallottam, akinek szintén telivér lova van, hogy ezek a lovak fáradhatatlanok.2013. aug. 21. 08:42
1/4 anonim válasza:
Szvatopluk egy országot adott érte!
2/4 anonim válasza:
Mivel az arab telivér meleg országból származik és ebben a melegben gyakran nagy távolságot kellett megtennie legelhető fűért, ezért egy nagyon szívós fajtát sikerült kitenyészteni . Gyorsak, kitartóak, szépek, kissé idegesek általánosságban.
Szóval igen, eléggé fáradhatatlanok, de mivel hazai körülmények közt nem olyan nehéz élelmet szereznie, nem kell akkora kitartás, ezért (elvileg) nem olyanok már, mint régen.
3/4 anonim válasza:
Elég kitartóak, de ez nem jelenti azt, hogy engedetlenek. Én távra eddzek vele, és már szinte automata ló, akinek elég csak kimondani a jármódot, testsúlysegítségre kanyarodunk stb. Még sosem derült ki, hogy mennyit bírna, ha hagynám, mert általában én hamarabb elfáradok, ő pedig egy engedelmes angyal, aki sosem feszegeti a lovasa határait.
4/4 anonim válasza:
nem próbáltam még hogy mikor fárad el teljesen, de az tény hogy elég pörgős a pacim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!