Legjobb lovas képzés, tanfolyam?
Melyik tanfolyam ad a legjobb képzést ahhoz hogy lovastúra vezető legyek? Van olyan, ahol oktatói képesítést is kapok? Vélemények, tapasztalatok?
Külföldön szeretnék elhelyezkedni.
(Kedves modik, légyszíves ne helyezzétek át a kérdésemet, mert ott sokkal kevesebb esély van, hogy lovasok rátalálnak, köszönöm!)
Szia! Sajnos idén szeptembertől nagyon megszigorítják a képzést.
Én szeptember végén vizsgázom le 5 modulból. Ezután már 9 modulos lesz, beleértve pl. a "Latin alapfokon" modult. Ez mind tök jó lenne, de emiatt a képzési idő és ár is nagyon megnövekedik.
Szerintem érdeklődj itt, hátha van még lehetőséget becsatlakozni a szeptemberi vizsgázókhoz ide [link]
Ők nagyon korrektek, rendesen leadják az anyagot.
Sajnos semmiképpen nem tudom elkezdeni most, hiszen nem is tartózkodom otthon. :(
Úgy tűnik, a szigorított rendszerben lévőn tudok csak részt venni. :(
Nem lenne gond, ha esetleg kérdeznék a képzésről privátban? :)
Minden OKJ-n szigorították a kötelező óraszámot, így nőtt az elvégzéshez szükséges idő is. Ezt talán csinálhatod távoktatásban is, pl. a MÁTRIX-nál, bár akkor gyakorlatilag csak a papírt veszed meg, de talán még a mostani rendszerben.
Oktatói nem jár hozzá, viszont hivatalosan csak tereptúravezető vihet ki embert a kertkapun túlra (gyk terepre), hiába vagy amúgy edző, bíró, hatszoros military bajnok, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!