Megér ez a ló ennyit?
Nade 3 milyen lovat veszel ebből....
Öreget vagy túl fiatalt, vagy hülye szokásoktól hemzsegőt...
Ha ez tényleg ilyen klassz kis paripa (menj el kipróbálni! akár többször is), bőven megér ennyit- pláne ha egyedül is biztos terepló.
Nekem megérne, ez nem sok egy lóért.
Ennyit megér, ha tényleg jól képzett, és megbízható paci. 600 ezerből 3 ló csak akkor jön ki, ha nyers lovakat nézel, viszont 300 körül már kapsz belovagolt, megbízható lovat.
Felszereléséből ítélve viszont a ló messze áll attól, hogy díjlovas versenyen megbízható társként tudjon szerepelni, és értékelhető teljesítményt tegyen le az asztalra, azt elhiszem róla, hogy terepbiztos.
Nekem nem, de lehet neked igen. Ha egészséges és valóban olyan jól van lovagolva (egyébként a képre ránézésből nem feltétlenül gondolnám) akkor megérheti, persze kérdés, hogy tetszik-e egyáltalán neked a nóniusz (én nagyon nem szeretem, de ízlések és pofonok ugye), mindene ép- e a lónak, az egész napos utakkal (amiről ír) mennyire csinálták ki a lábait stb.
Ennyi pénzből már remek félvéreket lehet venni, én inkább arrafelé keresgetnék, de neked kell tudnod, mit is akarsz valójában. Hobbira rendben lehet, díjlovaglásra szerintem közel se alkalmas.
Kép gyakorlatilag nincs róla, ebből annyi derül ki, hogy a "belovagolt" alatt azt kell érteni, hogy megrántom fordul, megrúgom indul. Herélt, tehát nincs tenyészértéke. 6 éves, tehát fiatal, ez jó LENNE, de nekem az egész hirdetés azt súgja, hogy nem úgy van lovagolva, ahogy kéne, hobbira persze jó, E-ben és A-ban meg végül is szinte akármilyen lóval el lehet indulni, ha nem a győzelemre hajtasz.
Ebből a pénzből 3 döglött lovat veszel esetleg. Én nem hiszem, hogy adnék ennyit a szóban forgó lóért, de menj el, nézd meg, próbáld ki, mennyire van elrontva, és ha úgy ítéled, hogy nagyjából egészséges, és fel tudod hozni olyan szintre, amilyenre neked kéne, akkor alkudj le belőle egy bő százast, és viheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!