Nektek milyen lovatok van?
Fajtája?
Neme?
Életkora?
Mikor vettétek/kaptátok?
Hol tartjátok? Lovarda, bértartás/otthon
Mennyit foglalkoztok vele?
Ha lovardában tartjátok, milyen a viszonyotok a többiekkel?
Milyen célra tartjátok?
Esetleg kép, ha valakinek van.:)
Tényleg csak a kíváncsiság az, ami miatt ezt kérdezem. Nagyon örülnék, ha mesélnétek egy kicsit a lovas élményeitekről, lovas életetekről.
2 lovam van. 13 éves kancák. Az egyik angol telivér Lady Lilly a neve. A másik ügető és hollandfélvér keveréke Tina a neve. 3 éve vannak meg. Lady-t kaptam először ballagásomra. Fogalmam se volt,h lovat kapok, nagyon meglepődtem. Leírhatatlan mennyire örültem. A másikat azon az évben ősszel hoztuk el,apának. Először lovardában voltak,aztán haza hoztuk őket.2 éve itthon vannak. Suli időben naponta 4-5 órát. Nyáron többet. Hobbyra tartom őket. Barátnőimmel is kiszoktam lovagolni.
http://www.youtube.com/watch?v=Hm0G6_ohyUs
Itt van egy kis videó róluk. :) Imádom mindkettőt. Ha van kedved írj privátot, beszélgethetünk.
Sodrott
Kanca
22
8éves volt akkor mikor vettük
otthon
3xfél óra az etetés +ápolás, munka
fogathajtás, lovagolgatás, barátok jönnek át néha
magyar sporló
kanca
16év
december 6.án érkezett haza (őt hozta a mikulás)
nyáron kevesebb időm jut foglalkozni vele, de ősztől belevetjük magunkat.
itthon tartom
csak hobbi célra, lovaglás
Van egy másik kancám, ő 4éves, kb 2hónapja van nálam. Neki nincs származása, nyílván zugcsikó, ismeretlen ősökkel, de nem is ez a lényeg. Ugyanúgy otthon tartom.
És van 3póni csődör, Kettő 3éves, a harmadik 4. Ők is otthon vannak. Az egyik shetlandi a másik kettő valami keverék. A 2nagyobbal kocsizunk, és lovagolhatóak is. A kis sheti pedig fedezőmén.
Próbálok képet feltölteni:
Aki mellett állok, ő a 4éves Csinos
A pej, fehér hókás Aphrodité a 16éves
A shetlandi a foltos
és a kocsit húzó Bandi és Szellő pónik :)
Jah és nincs lovardánk, egyszerű háznál lakunk csak nagy terület van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!