Emlékezhet rám vajon a lovam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eladtam külföldi munkavállalás céljából a régi lovamat 3 éve. Felvettem a tulajdonossal a kapcsolatot, és azt mondta, hogy a ló meg van még, és kérdeztem, hogy nem szeretné-e eladni, mert visszavásárolnám. Erre azt mondta oké. Jövő héten mennék el a lóért...Most gondolkoztam, hogy 3 éve nem láttam, vajon emlékszik-e rám.
A lóval nagyon jó kapcsolatom volt azelőtt. A karámban mindig hozzám vágtázott, ha meglátott, meg egy álom volt.
2013. aug. 9. 15:59
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy emlékszik még, a lónak nagyon jó a memóriája, arra viszont gondolj, hogy a ló szigorú hierarchia szerint él, azért, mert akkor nem ő volt az alfa, most még ez nem lesz evidens - ezt újra ki kell vívni nála. De emlékei bőven lehetnek, sőt: képes 1 évig emlékezni rá, hogy ahol életében egyszer járt, volt egy hely, ahol valamitől nagyon megijedt. És az nem egy huzamosabb ideig együtt töltött idő, hanem egy egyszeri valami...
2/4 anonim válasza:
Én abból indulok ki, hogy ismertem két kancát, akik szoros kapcsolatban voltak, mindenhova együtt mentek, stb., majd az egyiküket elvitték tenyészkancának, és pár év múlva került vissza. A másik egyértelműen megismerte, nagy volt a parádé, amikor összeengedték őket. Tehát ha tényleg szoros volt a kapcsolatotok, szerintem könnyen emlékezhet még rád.
4/4 anonim válasza:
Én eladtam a Lipicai lovamat és 4 év múlva elmentem meglátogatni ahogy kint volt a karámba és szénát rágcsált amint meghallotta hogy fütyültem neki azonal hozzám rohant, látszott hogy örül. Hátha veled is így lesz . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!