Egy kisbálás széna/szalma kb. meddig elég egy lónak?
Figyelt kérdés
Furioso a ló fajtája.. Köszönöm!2013. aug. 3. 16:29
1/3 anonim válasza:
Egy olyan termetű lónak a nagyobb méretűből 3 etetés egy kisbála, a kisebb féléből pedig 2 etetés egy kisbála. Én napi 10 kgot adok neki, mérd meg :)
B.
2/3 anonim válasza:
A szalmát én úgy szoktam, hogy egy kisbálát szétszórok a boxban, és azt pótolom minden trágyázáskor a kivitt mennyiséggel
B.
3/3 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondani.. neki állsz takarmányozni és látni fogod hogy neki mennyi kell..mert lehet hogy x lónak aki jól hasznosítja a táplálékot elég 1 de a tiéd meg előfordul hogy nem igazán és neki kell mondjuk 3 hogy formában maradjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!