Szabad lovaskocsi után lovaskocsit kötni?
Figyelt kérdés
tehát a két lovaskocsi össze van kötve és két ló húzza és mind a kettő meg van pakolva szalmával pl. vagy ganéval, vagy mondjuk 5 nagy guriga szalmával, szólna érte a rendőr?2013. júl. 26. 20:50
1/5 anonim válasza:
Hát én már csináltam ezt, nem mondom, hogy nem volt nehéz, mert lassan tudták húzni. A rendőr megállíthat, tény, szóval ne fő úton menj. Én csak egy jó óráig mentem viszonylag csendes úton, de szerencsém volt. Nagyon ne pakold meg, mert kanyarodáskor nehéz lesz vele boldogulni
2/5 anonim válasza:
Nem, eleve túlterheled őket, szó szerint belepusztulhat a ló (nem véletlenül volt anno ügy belőle, mikor valaki a két éves csikóval akart egy megrakott szekeret elhúzatni, a ló meg szó szerint beleszakadt a munkába), két szekeret két ló nagyon nehezen tud elhúzni, ha az rendesen meg van rakva, a kanyarodás rémálom, az útviszonyokkal még nem is kalkuláltál... Az a plusz, hogy igen, megfelelő jogsi is kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
Falun semmi nem számít. Amúgy szabálytalan és lovaskocsira is kell B jogsi,szóval ha az sincs akkor eleve bukta.De utánfutóhoz kell az E
4/5 A kérdező kommentje:
van B-s jogsi meg M-es is, és úgy vontat utánfutót is, meg disznószállító kalodát is, meg lovaskocsit is
2013. júl. 27. 14:36
5/5 A kérdező kommentje:
semmi gond nincs a kanyarodással, nem rémálom, és nem is fordul alá a másik kocsi, mert a hátsó kocsi az elsőhöz egy vas rúddal van hozzá kötve, a vas rúd az olyan másfél méter hosszú kb. de nem fordul alá, annyi hogy kicsit nagyobb ívben kell fordulni, és könnyen röpíti a két ló, egy csődör meg egy kanca röhögve húzzák!
2013. júl. 27. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!