Budapesten jó (magán) edző, kifizethető áron? Egyébként Tattersalba jár valaki? (ha igen, akkor mesélhetne hogy ott mi-hogy megy, és milyen az oktatás)
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani, főként MAGÁN edzőt Budapesten?
Legfőképp a XVI, XVII. kerület területén lenne jó.
Nem rendelkezem saját lóval, így olyan kéne aki a lován oktatna. :)
Annyi lovardát próbáltam már... de elegem van abból, hogy a 99% arra bólogat és helyesel meg dicsérget, ha az egekben van a ló feje és láthatóan feszeng, semmi elengedettség..........
ELÉÉÉÉG... én olyan embertől szeretnék tanulni aki megtanít mindenre ..mindenre ami HELYES.
A Tatter nagyon le volt épülve, most idén sikerült végre helyrepofozni, nem véletlen, hogy idén végre megrendezésre kerülhetett egy CSIO Nagydíj is ott... Hozattak rendes anyagot a pálya talajához, stb.
De azt nem tudom, hogy ez a pozitív átalakulás az oktatás/lovak minőségére hatott-e esetleg.
Jaj, csak épp a link marsdt le:)
A Tattiba nem érdemes menni, nagyon nem jó az oktatás szervezettsége :/
Akit ajánlani tudok, és nagyon jó: Pakscha Karolina Csömörön. Kisfedeles lovasiskola néven vannak fent neten. Nagyon jól képzett lovai vannak, és nagyon jól oktat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!