Országos Díjlovagló Bajnokság?
A Díjlovasgló OB-n még nem jártam, de voltam már több több napos díjlovas versenyen, tehát az alapján tudok pár tapasztalatot írni. Szerintem nézőként ingyenesen be le lehet menni, legalábbis tavaly az utánpótlás OB-n így volt.
Ahogy nézem a versenykiírást, a 3. nap nyilván rövidebb lesz. Az első két napon én olyan 5-6 óráig tippelném a dolgot, de ahogy te is írtad, ez attól is függ, hogy hányan neveznek.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni. :)
Nem hinném, hogy lenne belépő, általában örülnek ha egyáltalán kinéz valaki az ilyen versenyekre a versenyzőkön kívül :)
A magyarországi lovas versenyek közül csak decemberben az arénában, meg nyáron a csio-n a tattersalban van belépő, ezeken kívül mindenhova az megy be aki akar, de ezzel sajnos kevesen vannak tisztában.
Igen, eddig akárhol voltam, nem volt belépő, egyik ismerősöm magyarázta, hogy szerinte ez elég neves ahhoz, hogy legyen rajta, ezért gondolkodtam el rajta, hogy esetleg lehet, hogy tényleg van?
Köszönöm a válaszokat! :)
Csak azt tudom mondani, hogy az eddigi OB-kon nem volt.
Ez nem zárja ki azt, hogy idén a Hortobágyon mondjuk összekössék valami más rendezvénnyel, vagy ilyesmi, de eddig tényleg nem volt belépő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!