Ez milyen fajta ló?
nem tudom, de eléggé sovány szegény. Ha a tiéd, akkor egy kicsit tartsd jobban.
Egyébként szép ló.
Értelmes válaszokat kértem hozzáértő emberektől. Attól,hogy valami nem tökéletes,és nincs papirja még nem rossz,mekkelekektol bunkosagra nem vagyok kíváncsi.
Igen,az én lovam,de csak tegnap este hoztuk,tudom hogy sovány majd nálunk rendbe jön.Egyébként elobe sokkal szebb,mert ragyog a szore.:)
Nem tökéletes...de azért ne legyen már jó, hogy nincs két éves korára se besütve, így aztán, se útlevél se semmi, ami megjegyzem 2000 óta kötelező. Ez több mint nem tökéletes. Annak adják el aminek akarják.
Megjegyzem így aztán fogalmam sincs milyen papírja van egyáltalán, és nem a származására gondolok, hanem úgy összességében, ami a tulajdonviszonyokat igazolja. Hiszen a ló beazonosíthatatlan!!! Egyszer csak jön valaki és majd közli, hogy loptad és ez az övé. Ki fogja megmondani ki hazudik?
Meg úgy általában az oltásokat, egészségügyi kezeléseket, vérvételt stb. mire vezetitek fel? Hatósági állatorvos meg ne lássa.
Áhh, Te még nem nőtted ki a józan észt elsöprő lószeretetet. Ez nem bunkóság, hanem tény. Sajnálom, hogy bunkóságnak értékeled, hogy nem értesz hozzá.
Adásvételiddel kitörölheted a hátsódat, mert a lónak nincsen egyedi azonosítója, amit meghivatkozhatsz a szerződésben, ezért humbug az egész, semmi se igazolja, hogy az a szerződés melyik lóra vonatkozik. Azt se igazolja így semmi, hogy a ló megkapta az oltásait, és egészséges, ha bármi baja van, nincs az a garanciális betegség, amit az előző tulajnak el kéne ismernie...
A ló amúgy sima félvér, 0-ás sütést kaphat, nem sorolható fajtába, még használati típusba se nagyon, de egy év alatt ki lehet pofozni, addig úgyse lehet dolgoztatni. Hobbira jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!