Ki hány évesen kapott lovat?
Azért kérdezem mert szeretnék lovat, és, hogy most vagy később vagy már el vagyok késve vele.
Amikor lovat kaptatok/vetettek milyenek voltak az anyagiak?Ha valaki nem akar akkor erre ne válaszoljon!
szia:)
én is 12 vagyok és szeretnék egy lovat:)2 éve lovagolok és nagyjábol tudom mit és hogyan kell csinálni egy lóval!
szüleim nem nagyon örülnek ennek a veszéllyes sportágnak,de kénytelenek elfogadni:)1 jó tipp:ne fríz lovat akarj hanem valami olcsóbbat elsőre. és ha az anyagi hejzet nem nagyon engedi akkor 20000 ft-ért már lehet ridegtartásban lehet tartani:) most akarom ezt én is bevetni a szüleimnél:)bár nekem azt monda anyukám jövendőbeli férje (mivel a szüleim elváltak) hogyha a felét apukám állja akkor lehet lovam. dde mivel apukám nagy ívben tojik az álmomra ezért azt monda hogyha a havi 20000 ft felét megszerzem kaphatok lovat:)
szia és sok sikert!
köszi
az a baj, hogy ahova járok lovagolni ott is a rideg atrás olyan 30-40 körül van.
De nem szeretnék lemondani a fríz lóról mert én azokat imádom.Akinek nem tetszik akkor sajnálom.Én már 3-4 éve lovagolok.
Én most fogok kapni apától,anyagiakkal minden rendben van,nekem meg apukám szeretne frízt,de nekem az álomló egy kisbéri félvér.Sajnálom hogy nem kaphatsz frízt,de azért ne add fel,hátha nyertek a lottón :)
15/L
:D
nagyon mázlista vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!