Pomázi Mátyás tanya lovardáról van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 19:08
1/3 anonim válasza:
barátnőm oda jár:) ha jól tudom szőrén ülik meg a lovakat, de nagyon jó a társaság ott a lovak is aranyosak.többet nem tudok mert nem ott lovagolok de panaszt nem igazán hallottam :D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. júl. 6. 06:11
3/3 anonim válasza:
Én voltam ott. Csak terep van. nincsen rendes oktatás. Bunkóak, a 2 terep lóbakol! Nem engednek szőrén ülni senkit, csak a családi, és a baráti szűk kört. Nincsen felnőtt oktató, csak egy 15 csaj, aki bunkó. Én nem mennék oda, rendetlen is a hely, a terepek unalmasak, és NINCS OKTATÁS! ülj felj, meny haza! A lovadat se szerszámozhatod, pedig én már 130 cm -t ugrok.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!