Honnan lehetne csikó tápszert rendelni?
Te vagy, akinek elpusztult a kancája? Még nincs csikótápszered? Mit kap a csikó?
Ha minden kötél szakad, vegyél neki 1,5 zsírszázalékos bolti tejet, kevés cukorral add neki langyosan, tápértéke nem sok van, de amíg megérkezik a csikótápszer, csak nem halhat éhen, de leginkább szomjan.
Kecsketej is megoldás lehet, ha hozzá tudsz jutni, de a csikótápszer nem nélkülözhető akkor sem, mert a megfelelő tápanyagokat - anyatej híján - nem kapja meg a csikó és elpusztul.
Köszi:)
És igen én vagyok, eddig azt adtuk neki amit mondtál meg nagyából eltudja rágcsálni a füvet meg a szénát is,meg rendeltünk neki ilyen csikó müzli szerűséget, meg betettünk hozzá egy anya pónit és talán néha tőle is tud lopkodni egy kis tejet bár nem annyira szívlelik egymást...amúgy a tápszer meg holnap fog megérkezni szóval addig szerintem nem lesz baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!