Milyen ez a csizma?
2013. jún. 14. 14:32
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Az én cipőm (az mondjuk ugye nem csizma) 8 áve került 6 ezer forintba, idén selejteztem le. 10-15 ezernél többet nem adnék érte, az biztos, bár azóta nagyon elszaladtak az árak, amiket Gabka linkelt, szerintem teljesen jók, belekalkulálva, hogy csizma, nem cipő.
4/5 anonim válasza:
Ha tényleg rendszeresen tartósan használni akarod nem érdemes spórolni rajta, mert aztán ha elkezd szétmenni költheted a cipészre a különbözetet.
5/5 anonim válasza:
Amit linkeltem (az első, a gumírozott hátsó résszel) már több, mint 10 éve szolgál (rendszeres használattal, versenyzéssel stb) és még mindig egyben van. Igaz, már nem olyan szép, mint újkorában, de még nincs baja és nagyon kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!