Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovarda Kiszomboron?

Lovarda Kiszomboron?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy van, de nem tudok róla többet.

2013. jún. 11. 19:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg Szeged környékén lovaglási lehetőség 1500-ért?
2013. jún. 17. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Szegeden nem nagyon van 1500-ért lovaglás. Én Szegedtől 20km-re vagyok, Forráskúton. Az oktatóm szívesen adna neked órákat az biztos, habár attól függ, hogy milyen szinten vagy. Egy óra 2000ft.

Van a Szegedi Szabadidő Lovasklub ott 2800-ért lovagolhatsz, de nincs hely szal...

2013. jún. 18. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Barátnőm oda ment, és egy óráért 1500-at fizettek (Kiszombor/ csak esetleg más is tud-e még arról a helyről.

Dorozsmán, az Öreghegy dűlön van a Sári tanya, ott 2000 Ft, de akkor már megnézném mindkettőt. Sári tanyán voltam már, de ott leginkább az egyensúlyomat fejlesztették egy ideig, azután ügettem, végül abba maradt pénzhiány miatt. Most is ez a gond.

2013. jún. 18. 21:57
 4/7 anonim válasza:
igen van Kiszomboron "lovarda", de edzést nem kapsz. Ha hobbiként lovagolsz, csak akkor menjél oda. Ha nagyobb terveid vannak akkor keressél fel egy másikat.:)
2013. júl. 16. 14:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Azon belül hogy hobby, mit csinálnak? Így akkor nem mennék oda, de még is érdekelne hogy mit ért/értesz azon belül.

Körbe-körbe, szabadon, fotószáron körbe-körbe~

2013. júl. 16. 21:12
 6/7 anonim válasza:
az első órán futószáron, utána meg engedik hogy menjél amerre akarsz. Ezt nem úgy értem hogy a falu másik végébe, hanem ott a pályán. De a te döntésed, én szerintem menjél el egyszer-kétszer oda lovagolni és akkor meglátod :)
2013. júl. 17. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Szerintem egyszer kipróbálom, de csak mert miért ne :D

De maradok a az Öreghegydűlőn a Sári tanyánál. Olcsó /2000Ft/, de oktatnak.

Köszi a válaszokat!

2013. júl. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!