Nem tudok versenyre nevezni?
(hogy megy ez a licenc váltás amúgy?)
Különben elvileg egy nap alatt, tehát másnap feltöltik az adatokat, de vedd bele, hogy ma vasárnap van - holnap meglesz.
Rendben, akkor megnyugodtam (:
lovasszovetseg.hu -> ügyfélkapu, itt bejelentkezel -> igénylés -> pl. lovas, beütöd a nevet és akkor ott kell kiválasztani, hogy mit szeretnél. tovább még nem jutottam (:
Na, akkor túltettem magam a lustaságomon, én nemrég csináltam REV-et, nekem díjlovas II. oszt. licencem megvan, elvileg mehetnék is ugye versenyre (...ha a lovam is lenne licencelve, vagy legalábbis lenne egy kölcsönpacim), nyilván ha nem abban a szakágban akarsz versenyezni, amire a REV eredetileg szól, az azt hiszem, 4 ezer lesz, mint kieg. licenc, vagy így valahogy.
No, szóval szerintem hétfőre a tied is ki lesz töltve, az ugye már munkanap, a vasárnap viszont nem az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!