Lovakról könyv?
Lovasakadémia sorozat bármelyik könyve, kiemelten a fiatal hátasló alapkiképzése, a jól képzett ló/lovas, az elrontott ló utóidomítása.
Ezen kívül [link] ebből a csomagból bármelyik könyv remekül jöhet, sőt. Mihók Sándor könyveit is nyugodtan átnézheted, remek elméleti szakember.
a Lovasakadémia sorozat könyvei inkább speciális témákról szólnak, ha jól értem a kérdésed, akkor inkább általánosabb lovas könyvre gondolsz, azok közül pedig tudom ajánlani a következőket:
A ló- és pónigondozás kézikönyve (Alexandra Kiadó) (1. kedvencem, nagyon sok info van benne és sok kép)
Lovak enciklopédiája (Ventus Libro Kiadó)
Lovaglás (Útitárs Kézikönyvek, Mérték Kiadó) (inkább lovaglásos, de sok gondozásos-tartásos info is van benne és nagyon jó fotók)
A Ló- és pónitartás nagykönyve (Gold Book Kiadó)
Lovak - Fajták, tenyésztés, gondozás (Kossuth Kiadó) 2. kedvencem!
Lovasok kézikönyve (Park Kiadó)
Libriben szokott lenni a legtöbb, de Alexandrában is érdemes körülnézni, vagy bookline.hu-n (plusz libri.hu, alexandra.hu, ott legalább előre meg tudod nézni, hogy melyik hol van épp, és mennyibe kerül)
Remélem, segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!