Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Valaki ült már daslö nyeregben...

Valaki ült már daslö nyeregben? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Hobbira megérné az árát?
2013. máj. 31. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A szintetikus, cserélhető marvasas univerzális nyeregben ültem. Jó, nagyon könnyű, kényelmes, idős kancámra használom, nagyon szereti, neki számít az a pár kiló különbség is. Viszont nehezebb lovasra már nem jó, én 60 kg vagyok, simán bírja, de 90 kg-s apukám alatt már két használat után (2 órás terepek) elkezdett elszakadni a kengyellakatnál. Viszont elég olcsó, könnyebb lovas alá, nem intenzív (hobbi) használatra szerintem szuper, pláne a cserélhető marvavas. (A marvas olcsó, de a cserélő eszköz nem, ezzel számolj)
2013. máj. 31. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 használatra max 50-60 kg-vel igen, egyébként meg 60 ezerért már kapsz használtan remek márkás, használt nyerget, ami messze tovább bírja, akár 90 kg-vel is több évtizedig minden napos használat mellett is (Stübben, Wintec, Prestige, Kieffer, Kentaur, Norton, Pessoa, Lemetex stb. Pfiff csak, ha megfizeted, az olcsóbb nyergei hihetetlenül pocsékak...).
2013. máj. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!