Valaki ült már daslö nyeregben? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Hobbira megérné az árát?2013. máj. 31. 19:07
1/2 anonim válasza:
A szintetikus, cserélhető marvasas univerzális nyeregben ültem. Jó, nagyon könnyű, kényelmes, idős kancámra használom, nagyon szereti, neki számít az a pár kiló különbség is. Viszont nehezebb lovasra már nem jó, én 60 kg vagyok, simán bírja, de 90 kg-s apukám alatt már két használat után (2 órás terepek) elkezdett elszakadni a kengyellakatnál. Viszont elég olcsó, könnyebb lovas alá, nem intenzív (hobbi) használatra szerintem szuper, pláne a cserélhető marvavas. (A marvas olcsó, de a cserélő eszköz nem, ezzel számolj)
2/2 anonim válasza:
Heti 1-2 használatra max 50-60 kg-vel igen, egyébként meg 60 ezerért már kapsz használtan remek márkás, használt nyerget, ami messze tovább bírja, akár 90 kg-vel is több évtizedig minden napos használat mellett is (Stübben, Wintec, Prestige, Kieffer, Kentaur, Norton, Pessoa, Lemetex stb. Pfiff csak, ha megfizeted, az olcsóbb nyergei hihetetlenül pocsékak...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!