Az árral vagy az ár nélkül feladott eladó ló-hirdetések a sikeresebbek?
azért jó ha van ár, mert akkor csomó felesleges hívást elkerülhetsz. Az eladás sikeressége meg nagyon sok mindenen múlik.
Milyen állapotban van, magához képest mennyivel olcsóbban adod.. stbstb
Amit barátnőmnek is mondtam az eladásnál.. arra kell figyelni egy lónál nagyon, hogy folyamatosan költség eltartani.
Azaz ha el akarsz adni egy lovat 500.000ért és havi 50.000 az eltartása akkor 10hónap mulva sikerül csak eladni a lovat akkor pont 0n vagy,
ha meg h 300.000ért adtad volna akkor 10hónappal később 800.000ed lehetne..
Persze ez sarkítás de remélem érthető :)
Én mikor lovat néztem, az ár nélküli hirdetéseket is megnéztem, de egynek sem írtam, nem hívtam fel őket, bár csak egy előzetes feltevés volt a részemről, hogy úgyis túl drágák, akármi, de ne nekem kelljen már még utána mennem, hogy ugyan, egyáltalán mennyi lenne, majd ha mond egy árat, akkor köszönöm, még gondolkodom, és ennek fényében nézzem át a hirdetést újra, holott tudom, hogy van rá lehetőség, hogy ott megadjon egy irányárat... Ha meg bűn olcsó és ettől lenne gyanús, v nem akarja, hogy kupecek vigyék el, nézze meg a leendő vevőt, írja oda, hogy lenyomozható helyre adja el csak, akármi.
Ha felhívom az eladót, az nálam már valamelyest komoly szándékot tükröz, hogy ténylegesen gondolkodom a lóban, ellenben egy egyszerű árkérdezés még egyáltalán nem biztos, hogy akár kedvező ár mellett is de vásárlási szándékkal párosul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!