Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Az árral vagy az ár nélkül...

Az árral vagy az ár nélkül feladott eladó ló-hirdetések a sikeresebbek?

Figyelt kérdés
Hogyan könnyebb eladni lovat: ha beleírom a hirdetésbe az árat, vagy ha nem? Lovasok.hu-n egy csomó hirdetésben nincs benne az ár, ezért kérdezem.

2013. máj. 31. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Kell ár
2013. máj. 31. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak abból tudok kiindulni, hogy ha valamit akarok venni és nincs kiírva az ár, az nagyon idegesít. Azokkal a hirdetésekkel nem is szoktam foglalkozni (a boltban sem). Lóeladás esetében fogalmam sincs, hogy ez vajon másképp működik e, de mindent amit eddig néztem interneten, az árát figyeltem (albérlet,elektronikai dolgok,háztartási dolgok), viszont ha az ár nem tetszett, azokon a hirdetéseken is egyből tovább léptem. De ha a kért összeged valóban reális a lóért, netán egy kicsit kevesebb, akkor szerintem írd ki, mert az emberek nem szeretik azzal kezdeni hogy felhívják a hirdetőt hogy mégis mennyi az ár.
2013. máj. 31. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:

azért jó ha van ár, mert akkor csomó felesleges hívást elkerülhetsz. Az eladás sikeressége meg nagyon sok mindenen múlik.

Milyen állapotban van, magához képest mennyivel olcsóbban adod.. stbstb

2013. máj. 31. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ár nélküli hirdetések ilyen nagyon drága, papíros, betanított lovaknál lehetnek sikeresek, amúgy átugorja az emberek többsége az ilyeneket. Az inkább működhet, ha az elképzelésedhez képest picit magasabb árat írsz, a leírásban meg alkuképességet, vagy valamit beszámítasz még érte. Aztán ha sokáig nem tudod eladni, csökkented a vételárat. De én inkább adnám el olcsóbban, de jó megbízható és jó helyre a lovam. Arra vigyázz, nehogy kupecek csapjanak le rá.
2013. máj. 31. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit barátnőmnek is mondtam az eladásnál.. arra kell figyelni egy lónál nagyon, hogy folyamatosan költség eltartani.

Azaz ha el akarsz adni egy lovat 500.000ért és havi 50.000 az eltartása akkor 10hónap mulva sikerül csak eladni a lovat akkor pont 0n vagy,

ha meg h 300.000ért adtad volna akkor 10hónappal később 800.000ed lehetne..

Persze ez sarkítás de remélem érthető :)

2013. máj. 31. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Irányárral és fényképekkel könnyebb eladni. Fényképek közt legyen egyenes talajon készített, állóhelyzetben, felszerelés nélküli, ahol 4 lábra terhel. Aztán legyen ahol lovas alatt dolgozik magasabb jármódban, mozgás közben, felszerelés nélkül. Sőt már videót is fel lehet tenni, szerinte megy futószáras és egy lovas alatti videóval is meg lehet mutatni a ló belovagoltságát, mozgását. Videós hirdetés jobban felkelti a figyelmet.
2013. máj. 31. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Én olyat meg se nézek ahol nincs ár..illetve a kép is nagyon fontos számomra..
2013. máj. 31. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor lovat néztem, az ár nélküli hirdetéseket is megnéztem, de egynek sem írtam, nem hívtam fel őket, bár csak egy előzetes feltevés volt a részemről, hogy úgyis túl drágák, akármi, de ne nekem kelljen már még utána mennem, hogy ugyan, egyáltalán mennyi lenne, majd ha mond egy árat, akkor köszönöm, még gondolkodom, és ennek fényében nézzem át a hirdetést újra, holott tudom, hogy van rá lehetőség, hogy ott megadjon egy irányárat... Ha meg bűn olcsó és ettől lenne gyanús, v nem akarja, hogy kupecek vigyék el, nézze meg a leendő vevőt, írja oda, hogy lenyomozható helyre adja el csak, akármi.

Ha felhívom az eladót, az nálam már valamelyest komoly szándékot tükröz, hogy ténylegesen gondolkodom a lóban, ellenben egy egyszerű árkérdezés még egyáltalán nem biztos, hogy akár kedvező ár mellett is de vásárlási szándékkal párosul...

2013. máj. 31. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Írj árat. Én szoktam ár nélkülieket is hívni, amiket kb 600-800ezerre saccolok, mert annál többem nincs lóra. Volt olyan, hogy felhívtam, és közölte, hogy 4 millió Ft a ló irányára. Nagyot koppant az állam a földön, és azóta sokkal kevesebb ár nélkülit hívok fel, mert a nagyrészük úgyse annyiért van, amit keresek, csak akkor hívok fel egyet, ha az igazán tetszik. Sokszor eleve úgy keresek, hogy megadok árat, és akkor az ár nélkülieket ki se írják. Ha marhadrága a lovad, sokmillió forintos, akkor fontold meg, hogy kiírod-e, mert főleg a drágáknak nem szokták kiírni (nem értem miért) de én azt javaslom, írd ki.
2013. máj. 31. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!