Mindig kellene edzenem előtte?
Figyelt kérdés
Egy 175 cm-s lovat lovagolok.Én 155 cm vagyok.Számomra nehéz felszállni a pacira mert a kengyel magasan van.Egy gumira szoktam felállni és onnan általában sikerül de ha több mint 1 hetet kihagyok akkor nem. :/ Múltkor ki próbáltam hogy előtte nyújtottam,lábamat "emelgettem",edzettem és mikor mentem lovagolni akkor elsőre (nem gumiról)sikerült felszállni.Mindig ezsenem kell lovaglás előtt vagy párszor edzek és menni fog edzés nélkül?Valaki tanács mit csináljak vagy v mi?Van másik kisebb paci de ő a kedvencem és nem akarom "lecserélni".2013. máj. 26. 12:58
1/2 anonim válasza:
Mondjuk csináld azt, hogy a bal kengyelt sokkal hosszabbra engeded és amikor felszálltál, akkor beállítod, hogy jó legyen.
2/2 anonim válasza:
Igazából jobb az, ha rendszeresen mindig nyújtó és lazító feladatokat csinálsz otthon, mert nem csak a felszállásnál, de a lovaglás során is hasznos lesz!
Azt nyilván nem gondoltad komolyan, hogy most edzel kétszer, aztán az hat évig jó lesz... Testépítők se edzenek egy évig aztán 20 év múlva mennek versenyre, úszók se kétszer gyakorolnak aztán irány az Olimpia... Másképp külön gyakorlás nélkül 90 évesen is mindenki izomember lenne, teljesen laza és hajlékony egyúttal?! =)
Nyilván lehet lentebb engedni a felszálláshoz a kengyelt, aztán utánaigazítani, felszállás után úgyis ellenőrizni kell a hevedert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!