1/3 anonim válasza:
Ha nem tiszta a lábsorrend, pl. vágtánál az eleje üget, a hátulja vágtat, vagy az eleje vágtat, a hátulja meg üget. Ügetésnél például felfelé kapkodja az elejét, mintha az ügetés határán lenne, és már vágtába akarna ugrani. Lépésnél lehetséges, hogy a lépés kezd átmenni poroszkába, és megszűnik a V-alak képződés.
A lépés 4, az ügetés 2, a vágta 3 ütemű jármód, ha ez nem szabályos, vagy ettől eltér, akkor az ütemhibás.
2/3 anonim válasza:
Minden jármódnak megvan a maga üteme. A lépés 4, az ügetés 2, a vágta pedig 3 ütemű.
Általában a vágtánál szokott lenni az ütemhiba (nekem ügetőm van, úgyhogy jól ismerem). Annyit tesz, hogy nem tiszta a lábsorrendje. Valamelyik lába előbb, vagy éppen később ér a talajra.
3/3 anonim válasza:
Az én ügetőmnek mondjuk a lépése és az ügetése se volt tiszta, mikor hozzám került, mára mondjuk lépés-ügetés pipa, vágta jobb kézre pipa,balra még néha akadnak gondok, szerintem ez mondjuk azért volt, mert pályán balra mentek, és ott végképp tilos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!