Miért rugdal a hátsó láb felvételnél?
Figyelt kérdés
Nem sunyít meg semmi, lehet simogatni a hátsó lábát de mikor rászorítok, hogy felveszem kirúg. Úgy lehet csak neki felvenni ha az ember fogja kirúgás közben is és megtartsa.2013. máj. 20. 14:05
1/7 anonim válasza:
Tipikus rossz szokás. lehet hogy csikókori beidegződés vagy fájdalom okozza. Nem történt vele valami baleset, amitől rossz emlékei lehetnek ezzel kapcsolatban? Kovács láttam már?
2/7 anonim válasza:
Fáj neki, vagy rossz szokás. Kovács és orvos nézze meg, mert súlyos gond is lehet a háttérben.
3/7 anonim válasza:
Ez nagyon gyakori dolog... Le akarja rakni a hátsó lábát, és igy tudja kivenni a kezedből. Nem rossz indulattal csinálja. Rá kell szólni, és csinálni tovább. Meg nem akkor letenni a lábát, amikor ő éppen ki akarja kapni a kezedből, hanem utána.
4/7 FannaL válasza:
Barátnőmével ugyan ez volt. Én ilyet is tanultam, hogy mit kell csinálni ilyenkor, nekünk bevált, ha gondolod leírom. :)
Egyébként egy körmölő megnézhetné, ha azt mondja nincs semmi baja sem a patájának, tehát nem amiatt kapja el mert fáj neki a patarésze ha pucolod, akkor csak kicsit meg kell nevelni és kész. :)
5/7 A kérdező kommentje:
A patájával nincsen semmi gond rendszeresen körmölve és ápolva..körmölésnél is ugyan ezt csinálja felvételkor.
2013. máj. 20. 20:55
6/7 anonim válasza:
Én is így szívok két lóval...kovács, orvos látta, nekik "csupán" rossz szokás, de agyon rúgatni nem akarom magam. Ha valaki tud jó módszert akkor szívesen venném én is. Bocsika kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!